18:00

IFK Lidingö FK C

Referat: IF Brommapojkarna 6 - IFK Lidingö FK C

Hej!
Mycket bra fotbollsmatch mot Lidingö ikväll. Två jämna lag som kämpade hårt över 90 minuter och till slut gick Lidingö med ett nödrop segrande ur striden. Detta var en av säsongens roligaste matcher att titta på där Lidingö inledde bäst första 15-20 minuterna och vi tog över matchen efter det. Bägge lagen hade fina lägen under hela matchen men målvakterna var duktiga när lägena dök upp. Ambjörn räddade storstilat en straff i andra halvlek och Lidingös målvakt räddade bl.a. ett fritt närskott från Filip när vi tryckte på för en kvittering.
Vi hade bra kantspel från Linus, Mattias och Daniel och tog oss hela tiden runt Lidingös försvar och skapade fina inläggslägen och skottlägen men tyvärr saknades skärpan i avsluten.
Beröm till hela laget för de sista 70 minuterna och lite extra beröm till Ambjörn, målskytten Linus och Elliot (bäst på planen). Nu laddar vi om inför sista matchen nästa söndag och där behöver vi inhösta en vinst, det har varit för många ärofyllda förluster på sistone.